Elk horloge is uniek met eigen specialisme - Mustafa Yavuz blogs
306
single,single-post,postid-306,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Elk horloge is uniek met eigen specialisme

Ieder horloge is uniek

Bij Mustafa Yavuz begrijpen we als geen ander hoe ieder horloge speciaal is. Toch kan gezegd worden dat ieder horloge gedragen horloge gedragen wordt omdat men hem mooi vindt als accessoire. Dat je er de tijd mee kunt bekijken, is een extraatje. Al helemaal nu men alles met de smartphone doen, is het horloge voor de tijd redelijk overbodig. Toch blijft iedereen horloges gebruiken. Dit kan verschillende redenen hebben.

Sporthorloges voor iedere sporter

Ieder horloge is anders. Voor sporters zijn er sporthorloges. Maar dit betekent niet dat er geen verschillen zijn tussen de sporthorloges. Integendeel zelfs. Een watersporter die graag in het lokale meer een uur zwemt om te trainen, heeft een ander soort horloge nodig dan een bergbeklimmer die de steilste bergen beklimt. Mustafa Yavuz Zeewolde zal dit in zijn geboorteplaats niet doen, maar je weet het maar nooit.

Mustafa Yavuz horloges draait meestal om de meest exclusieve merken of de mooist ontworpen horloges. Nu ga ik echter een merk noemen dat mooi is, en zeer goed te betalen. Dat is namelijk het merk Seiko. Voor de sporters onder ons is dit een ideale optie. Seiko heeft namelijk de lijn Prospex uitgebracht. Deze lijn heeft meerdere horloges uitgebracht die voor verschillende sporten zeer handig is. Zo is er een horloge speciaal voor de waterratten onder ons. Een professionele watersurfer moet, als hij de tijd wilt weten, snel op zijn horloge kijken. Er is dus behoefte aan heldere indexen zodat dit ook snel kan gebeuren. Uiteraard is het horloge ook waterdicht.

Hét horloge voor de piloot

Voor een piloot is het belangrijk dat een horloge te begrijpen is. Zijn apparatuur in het vliegtuig is al complex genoeg. Daarom moeten de indices helder en duidelijk zijn. De kroon en de knoppen hebben een andere vorm en voelen anders aan. Dit oogt misschien niet mooi, maar zorgt er wel voor dat het makkelijk te bedienen is.

Er zijn nog veel meer soorten horloges voor de sporters. Bekijk snel Mustafa Yavuz Horloges voor meer informatie over de mooiste horloges!

Geen reactie's

Geef een reactie