Meer over Mustafa Yavuz - gepassioneerd blogger Mustafa Yavuz
222
page,page-id-222,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wie is Mustafa Yavuz?

 

Een designer met passie voor design en architectuur.

 

Ik zal mijzelf even kort voorstellen. Ik ben Mustafa Yavuz en ik ben geboren en getogen in het mooie Zeewolde. Ik kan mijn jeugd omschrijven als fijn, sfeervol en aangenaam. Samen met mijn vrienden, ouders, broer en zussen heb ik veel beleefd en veel uitstapjes gemaakt. Mede dankzij Zeewolde en de (kind)vriendelijke omgeving, is mijn jeugd zo goed geweest. Ik schrijf graag blogs over enkele interesses die ik bezit.

 

Architectuur heeft mij altijd gefascineerd.

 

Architectuur is de kunst en wetenschap van het ontwerpen van de gebouwde omgeving; inclusief steden, huizen, interieurs, landschappen, meubelen, objecten enzovoort. Op de blogpagina over architectuur vind je relevante links en artikelen die van pas kunnen komen bij architectuur, maar ook bij design, monumenten en interieur.

Toen ik ging puberen was ik anders dan mijn vrienden. Ik was graag buiten, en ik vond het fijn om alleen te zijn en de natuur te ontdekken. Ik kon urenlang door de mooiste buurten van Zeewolde lopen. Er waren zoveel verschillende soorten huizen, waardoor je veel leert over huizen. Nadat ik geslaagd was voor mijn havo diploma heb ik ervoor gekozen om engineering te studeren. Ik heb enorm veel geleerd van de opleiding. De opleiding geeft veel aandacht aan aspecten zoals het creatieve proces, de techniek, en de kracht van het vormgeven.

 

Natuurfotografie

 

Naast mijn passie voor design, vind ik fotograferen en wandelen ook leuk om te doen. Ik vind het rustgevend om te fietsen of te wandelen door de natuur. Vooral omdat ik bij wandelen echt tot rust kom. De beweging doet een mens bovendien geen kwaad. Deze combinatie vind je vooral als je wandeltochten door de natuur maakt. Er zijn veel mooie grote wandelgebieden in Nederland waar je helemaal kunt ontspannen. Zo nu en dan zal ik eens wat fotografie tips geven. Natuurfotografie blijft toch een vak apart.